Verzendinformatie

Alles over ons verzend- en betalingsinformatie

Mist u informatie die wij eventueel kunnen vermelden? Wij horen het graag met een kort bericht

U heeft - afhankelijk van de levering - twee manieren om te betalen voor uw fotoproducten. Als u uw bestelling bij de dichtstbijzijnde winkel wilt afhalen, kunt u in de winkel betalen. Als u alles thuis wilt laten bezorgen, kunt u per factuur betalen.

Voor elke bestelling zijn verzendkosten van toepassing. Het bedrag is afhankelijk van het feit of uw bestelling naar uw huis wordt verzonden of dat u alles in de dichtstbijzijnde winkel ophaalt. Het maakt niet uit hoeveel producten je in een bestelling hebt, de prijs blijft hetzelfde.

Ophalen in de winkel 2,49 €
Verzenden naar huis 4,99 €

Let op
Helaas kunnen we vanwege geautomatiseerde processen een bestelling van de online editor niet samenvatten met een bestelling vanuit de software. Deze bestellingen worden onafhankelijk behandeld.

In onze verzendkosten zijn niet alleen de kosten van transport en verpakking inbegrepen, maar uw pakket is ook verzekerd. Dit zal de volledige waarde van het product vervangen als uw pakket tijdens het transport is beschadigd/vermist.

De levertijden staan hieronder. Bij gemengde bestellingen wordt de levertijd bepaald door het product dat het langst wordt geproduceerd. De levertijd kan variëren, afhankelijk van de koeriersdienst. Helaas hebben we daar geen invloed op. Mocht er een ongewoon lange leveringstermijn zijn, neem dan contact met ons op

Foto's & Posters 4 - 6 werkdagen
Kalender 5 - 7 werkdagen
Fotoboek 5 - 7 werkdagen
Wanddecoratie 6 - 8 werkdagen
Wenskaarten 4 - 6 werkdagen
Fotocadeaus 6 - 8 werkdagen
Mobiele telefoon covers 5 - 7 werkdagen

Nadat u uw fotoproduct heeft besteld, ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging per e-mail en wordt uw product naar ons laboratorium gestuurd. Zodra uw product is afgerond en aan de koerier is overgedragen, ontvangt u een verzendbevestiging en de factuur. Betaal het factuurbedrag binnen de aangegeven periode. Als u uw fotoproduct in de winkel afhaalt, kunt u ter plaatse betalen.